Kristiansanderen Fidel Briceno (33) begynte med musikk i tilbake i 2002 og er nå aktuell med sin første singel fra det kommende albumet Ekte Følelser.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Kristiansand-rapper hyller barndomsstedet

Fidel Briceno er vokst opp i bydelen Grim og er nå aktuell med singelen Grim 4617.

Fidel begynte med musikk i 2002, men ga først ut sin første offisielle mixtape i 2012, med låta Ta det tilbake i samarbeid med Break records. I 2015 fulgte han opp med ep’n Starta med en drøm og har siden det gitt ut to singler i samarbeid med Soultheory, nemlig Hakke Rim og Supershishko.

Shishko har vært stille en stund, men er verdt å vente på. Nå er han tilbake med singelen Grim 4617, som er en hyllest til barndomsstedet sitt, og dette er en av 12 låter han skal ha på sitt kommende album Ekte Følelser. På dette albumet kan du også finne artister som BVIS, PederPederMayne, Razmara, Damien Martin (som også har produsert noen av låtene) og Tom12″ som har produsert et par av låtene.

Shishko lover også fansen en ny musikkvideo hver måned frem til desember. Han vil avslutte året med totalt fire musikkvideoer for å gjøre opp for den lange ventetide. Han garanterer også at det blir banger etter banger.

Albumet Ekte Følelser har ingen fastsatt dato, men han garanterer at albumet vil finnes på alle digitale platformer innen sommeren 2018. Albumet skal også gis ut via RazAnt Music som også har hjulpet tre unge artister frem med musikken tidligere i år.

Se videoen Grim 4617 her: