Kristiansand-rapperne Hansen (foran) og Razmara. Foto av: Mattis Razmara
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Kristiansand-rappere med ny singel

Sammen med Hansen slipper jeg denne uka singelen Helt Perfekt.

Med seg på refrenget har vi Norges mest streamede artist uten platekontrakt, Endless.

Helt Perfekt er en meningsfull pop-låt man kan feste til. Låten har preg av gode sommervibber samt et viktig tema. Det er en catchy låt som man lett kan få på hjernen med et enkelt og fengende refreng.

Budskapet er at alle er perfekte på hver sin måte, men det er ikke alle som føler det, og sliter med sitt eget selvbilde. Og hver gang noen prøver å få noe til, er det alltid noen som er kritiske og prøver å dra deg ned. I første vers rapper Hansen om ei jente som ønsker å bli modell, men tar bilder med lettkledde klær og får den responsen hun kanskje ikke hadde håpet på, «flere følgere, flere fans, negativitet når det er bilde med mindre klær».

Foto: Malika Faviano

I andre verset, som jeg fremfører, blir det rappet om ei jente med dårlig selvbilde. Hun er aldri fornøyd med deg selv “Ho sminker ho fjerner, ho blir ikke fornøyd”. Verset handler også om at de som prøver å komme seg frem blir dradd ned igjen med fæle kommentarer på Internett.

Dette er en låt helt utenom det vanlige fra Kristiansand, og du kan høre den her.

Les flere innlegg fra Elias Razmara her