Henny G (foran) er aktuell med musikkvideoen "Banditt", der RazAnt medvirker på vokal. Foto: Adam Semir Saidane
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Ny musikkvideo fra Kristiansand-rapper

Den unge rapperen Henny G er nå ute med ny musikkvideo til singelen "Banditt". Med seg på låta har han RazAnt.

– Det kan gå galt for alle mennesker som leker tøffe, det vil alltid være noen som er større og sterkere enn deg selv, uttaler Henny G.

Låta kan høres tøff ut og virke som om han utgir seg for å være noen han ikke er, men videoen snakker for seg selv. Uansett hvor tøff du er er noen alltid tøffere enn deg selv. Om du går rundt og  leker “Street” eller “Gangster” kan du fort ende opp på feil spor eller i en grøft.

Etter hypen Henny G fikk fra “Gatekidz” har han valgt å følge opp med singelen “Banditt” som er i ganske lik gate som den førstnevnte. Både Henny G og RazAnt forteller at det ikke blir det siste dere hører fra det unge talentet.

Se videoen til “Banditt” her:

Les også: Ung Kristiansand-rapper er kommet for å bli