Theresa Nicole Brocks er R&B-artist og låtskriver fra Kristiansand. Hun har også en sentral rolle i Kristiansand Urban Dansestudio sammen med sin mann Raymond. Foto: Per Arne Kvamsø.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Menneskeverd

Kristiansand Urban Dansestudio tar skrittet fra å lage store danseforestillinger til å sette opp en musikal i desember 2017.

Musikk og dans har alltid vært en altoppslukende lidenskap for min mann og jeg. Vi har alltid jobbet side om side med prosjekter, utgivelser, og danseforestillinger. Sammen kan vi formidle det som ligger i våre hjerter.

Forestillingen “Dance For Hope” på Kilden desember 2016. Foto: Julie Molvik Sørensen, KRSBY.

Menneskeverd. Smak på ordet. Hva er det?

I en kald, egosentrert og kynisk verden, kan ordet menneskeverd virke som utvisket, kanskje til og med glemt i enkelte sammenhenger.

Vi ønsker å løfte fram troen på godhetens kraft. Heie på mennesker. Motivere enkeltmenneskers potensial. Elske fram talenter, potensial, personligheter og egenskaper.

Du kan bli hva enn du bestemmer deg for å bli. Du kan klare å fullføre det du drømmer om.

Forestillingen “Battle Of The Dream” på Kilden i 2012. Foto: Stian Hildebrand

Det eneste som noen gang trengs for å bryte ned – eller bygge opp et menneske –  er så enkelt som ord.

Ord skaper. Holdning skaper. Ord kan drepe enhver gnist, motivasjon og potensial. Ord kan forme de nydeligste resultater. Ord kan blåse gnist i en nedbrutt sjel. Løfte opp mennesker.

La oss møte våre medmennesker med ord som løfter opp menneskeverdet. Det er vårt budskap for musikalen i desember 2017.

Forestillingen “Battle Of The Dream” på Kilden i 2012. Foto: Fædrelandsvennen