Kristiansanderne BAYAZ (f.v.), Imari og Henny G gleder seg til konsert på Agder kunstsenter 15. juni. Foto: Shafi Monir.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Kristiansands rap-håp på samme scene

BAYAZ, Imari og Henny G er klare til å gi alt på podiet.

Tidligere i år har RazAnt hjulpet tre nye artister i Kristiansand. Nå er de klare for å stå på scenen sammen. Torsdag 15. juni i bakgården på Agder kunstsenter i Kristiansand kan du se Imari, BAYAZ og Henny G /med flere på en og samme scene.

Konserten blir satt opp av Gateakademiet i Kristiansand hvor elevene ved skolen har brukt tid til rigging og arrangering.

BAYAZ (f.v.), Henny G og Imari. Foto: Shafi Monir.

Henny G er gutten bak gatebangeren “Gatekidz”, som har nådd 13.000 mennesker med sin musikkvideo. Hans første singel slo godt an hos ungdommen i Kristiansand. Etter “Gatekidz” fulgte han opp med singelen “Banditt”, hvor han også hadde med seg “RazAnt” som er en duo som består av Razmara & Antonio. Henny G har vist byen hva han kan levere på låtene sine og er nå klar for å vise hva han kan levere live!

BAYAZ ga ut sin 1. singel nå i mai sammen med en hemmelig dansk sangerinne. Låta ble gjort i samarbeid med den danske produsenten B.J Sound Beats. BAYAZ er også lillebroren til Kristiansand-rapperen “Razmara” som utgjør halvparten av duoen “RazAnt”.

Imari leverte sin første singel i april. Han la ned hjertet sitt i låta som handler om krig, falske folk og ting han har opplevd. Imari har en leken flow, god energi og meningsfylte tekster. Imari er også i gang med nye prosjekter. Imari sin “Blå Stjerner” er klar for Agder kunstsenter 15. juni, men har han noe mer å vise frem?

Gratis inngang, alkoholfritt og ingen aldersgrense!