Henrik Hortemo, aka Henny. Elias Razmara
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Ung Kristiansand-rapper er kommet for å bli

Henrik Hortemo (16), aka Henny, har sluppet singelen Gatekidz. Se videoen her!

Gatekidz handler litt om Henny selv og litt om kompisene hans. Låta er en typisk sørlandsanthem.

Henrik går under artistnavnet Henny, som er en forkortelse for både navnet hans og hennessey. Låta Gatekidz er hans første forsøk på innspilling av musikk. Henny har alltid hatt et godt forhold til hiphop og er klar for å gi alt fremover, han lover at det ikke blir det siste dere hører fra ham:

– Jeg er kommet for å bli, ingen blir kvitt meg nå, fastslår Henny.

Låta er spilt inn og mixet av RazAnt Music. RazAnt Music har satt av tiden sin fremover til å hjelpe de kidza som har lyst å drive med hiphop. Med på laget har de også enormt god hjelp av Sondre Michael Birkeland som står for alt av planleggning og produksjon rundt musikkvideo til Gatekidz.

– Vi kommer til å jobbe tett sammen med Sondre Michael fremover, for å klare å hjelpe flere kidz, understreker RazAnt Music.

RazAnt har også hjulpet flere andre unge artister. Ali Hassan (18), aka Imari, slapp en musikkvideo onsdag 5. april. Og det kommer flere overraskelser fra denne fronten fremover. Kristiansand han lenge hatt de samme gamle artistene, det er nå på tide med noe nytt! Kristiansand skal opp og frem og det er kidza som er fremtiden.

Se videoen Gatekidz her: