Kristiansand-rapperne Elias Lantz Razmara (22) og Michael Antonio (19), kjent som RazAnt, er aktuelle med singelen I.T.P.D. Tegning: Alexis Sandberg,
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Setter skapet på plass med ny singel

Vi i RazAnt håper du liker den nye videoen vår.

Det er mange forskjellige mennesker i vår bransje og alle gjør selvfølgelig ting forskjellig. Men det handler om å være bestemt, få ting til å skje, gjør noe mer enn å bare prate. Hvis du virkelig vil noe, så er du nødt å bare kjøre på og ikke la noe stoppe deg.

Vi har bestemt oss for å hjelpe nykommere i Kristiansand, det er på tide å bygge veier for de andre. Vi er nødt å åpne dører for Kristiansand, utvide musikkmiljøet , finne fram flere skjulte talenter som sitter i skyggen. Denne låta gir kanskje det motsatte inntrykket, men ikke la deg lure! Den er ikke ment til noen personlig, den skal bare fortelle at folk må åpne øynene og ta ting litt mer seriøst når de har mulighet.

I.T.P.D (ikke tenk på det) i seg selv kan virke som en låt fylt opp med hat, med det handler om å sette foten ned mot de som undervurder deg. Videoen i seg selv er simpel, vi brukte litt over en en time på å filme alle klippene. Det er ikke lett å få til store ting med lette lommebøker.

Derfor skal vi være på jakt etter de som har ønsker og ambisjoner til å være en del av rapmiljøet i Kristiansand. Og vi kan allerede komme ut med at det er en ny artist på vei til byen, så nå er det bare å løfte opp guarden.

Her er videoen: 

Videoen er filmet av Ashkan Alimohammadi. Klipp og Redigering av: Grimy Frames Låta er recordet og mixet av RazAnt selv.

Sjekk ut låta på Spotify