Fra venstre: Karen Pettersen, Mathilde Pettersen, Christine Albeck, Lasse Årikstad og André Tribbensee. Alle foto: Fædrelandsvennen, bortsett fra av Albeck, som er foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Antatt til Sørlandsutstillingen

Disse fem Kristiansand-bosatte kunstnerne er blant de 15 som er antatt ved Sørlandsutstillingen 2017.

Juryeringen av årets Sørlandsutstillingen er nå avgjort og 15 kunstnere (inkl. en duo) har kommet med. Det var 58 som søkte og kun én juryeringsrunde (grunnet spesiell utstillingsform). Det er seks debutanter (markert i kursivskrift).

VEST-AGDER:
Christine Albeck (Kristiansand), Lasse Årikstad (Kristiansand), Mathilde Pettersen, (Kristiansand), Karen Pettersen (Kristiansand) og André Tribbensee (Kristiansand).

AUST-AGDER:
Karou Calamy (f. Iran, oppvokst i Arendal) og Jonathan Mayhew, (f. Irland, bosatt i Risør).

TELEMARK:
Ørjan Amundsen (oppvokst i Søgne, bosatt i Skien), Lina Cepulyte (student ved Kragerø kunstskole), Yngvild Færøy (Notodden) og Søssa Jørgensen, Knut Hølje Odden (bosatt i Notodden), Jadwiga B. Podowska (f. Polen, bosatt i Notodden), Ane Sagatun (Kragerø), Kirsti van Hoegee (Skien/Bamble) og Marit Viljugrein (født i Notodden).

Utstillingen åpner lørdag 11. februar kl. 18.00 i Kristiansand Kunsthall. Utstillingsperiode: 11.02-05.03.2017.