Artisten Maria Arredondo syklet onsdag sammen med ektemannen Torstein Sødal opp nær 1600 høydemeter til St.Gotthard-passet på 2106 meters høyde. Her er hun avbildet på 1500 meters høyde med Andermatt i bakgrunnen, mens kreftene fortsatt var intakt. Foto: Torstein Sødal.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Overvant Alpene med blytunge lår

En totalt utslitt og mørbanket Maria Arredondo ankommer St.Gotthard-passet på 2106 meters høyde.

Etter å ha psyket oss opp godt i forkant er nær 1600 meter stigning på sykkel opp Alpene overvunnet. “Det verste jeg har vært med på”, lyder den spontane kommentaren fra Maria etter flere timers blodslit. Nå venter tynn pizza, italiensk is, cappuccino i haugevis i opera og fotballbyen Milano. Ekteparet Arredondo og Sødal skal feire!

Se videointervjuet med Maria her:

Les flere sykkelblogger fra Arredondo og Sødal her