Theresa Nicole Brocks og Raymond Brocks fra Kristiansand utgjør R&B-duoen Brocks. Foto: Raymond Brocks.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Hello Fear

Frykt. Smak på ordet. Tipper du kan relatere til en bestemt følelse, eller hendelse, når du hører akkurat det ordet.

Få av oss kan si at vi aldri har opplevd frykt. Jeg har opplevd det, og bestemte meg for å ta et oppgjør med hva det gjorde med meg, og min progresjon.

Det er så lett å la seg rive med av frykt. Irriterende lett å la frykten få kontroll over en situasjon. Frykten manipulerer. Tar kontroll. Og holder deg tilbake. Frykten gjør svak. Den lammer. Mest av alt; den lyver.

Vi er generasjonen “Redd for å feile”. Ofte redd for å være politisk ukorrekt. Si noe feil. Gjøre noe annerledes. Kanskje bekymret over hva foreldre, venner, og bekjente vil synes, mene, og tro – dersom vi valgte våre skritt gjennom livet – ved å følge hjertet.

Livet er kort. Det kan bare leves en gang. Jeg har ikke tenkt å la frykt for noe holde meg tilbake fra å leve det livet som jeg kan leve.

Det finnes så uendelig mange skatter der ute. Ubrukte talenter, gaver, og evner som bare roper etter å se dagens lys. Mennesker som bærer på noe unikt, som kan berike verden på en helt spesiell måte. 

Det tristeste jeg kan tenke meg, er å se et endt liv –  levd i frykt – med ubrukt potensial, gaver og egenskaper som aldri fikk blomstre og slå røtter. Som vi aldri fikk se, eller vite om.

I dag er dagen. Følg drømmen din idag. Ikke vent til imorgen.

Ikke la noe, eller noen holde deg tilbake fra å leve det livet du er ment til å leve. Se frykten i hvitøyet. Say “ Hello Fear”.