Fra konserten min på "Hos Naboen" 29. oktober. Foto: S. Bariås.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Once I’m with the Wizard my whole life will change!

Under er en av sangene fra konserten min på "Hos Naboen" 29. oktober. Denne sangen er fra musikalen 'Wicked' som handler om hva som skjedde i landet Oz mellom heksene Elphaba og Glinda.

Denne sangen handler om Elphaba som drømmer om å bli noe mer enn det hun er nå. Hun drømmer om at hun en dag skal bli godtatt av trollmannen fra Oz og dermed vinne alles aksept.
En ting er sikkert: Hun er tøff og hun tror på seg selv!

And I’ll stand there with the Wizard

feeling things I’ve never felt

And though I’d never show it, I’d be so happy I could melt.

And so it will be for the rest of my life,

and I’ll want nothing else till I die.

Held in such high esteem, when people see me they will scream,

for half of Oz’s favourite team:

The wizard and I.

'Hos Naboen' 29. oktober. Foto: S.Bariås
Foto: S.Bariås

Trine Bariås (25) er musikalartist og kommer fra Kristiansand. Hun er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo og Guildford School of Acting utenfor London. Hun synger, danser og er skuespiller og skriver også egne låter. For tiden bor hun i Oslo, men gjør prosjekter både i inn- og utland. Hun har vært med i bl.a “Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant” i Kjuttavika i Dyreparken og “Pandora” på Union Theatre i London.