Theresa Nicole Brocks og Raymond Brocks fra Kristiansand utgjør R&B-duoen Brocks. Foto: Magnus Wintersborg.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Expressions Of My Soul

Sjelens innerste tanker formidler jeg gjennom musikken. Ekte opplevelser, og ærlighet. Det er nesten som en dagbok, i form av musikk.

Kristiansand: Det har alltid vært en drøm for meg å gi ut et eget album. Jeg kan huske det ennå som om det var igår. Da jeg var åtte år, fikk jeg mitt første keyboard. Det var pappa som kjøpte det til meg. Jeg kunne ikke tro det. Gleden var stor.

Brocks-Expressions-Of-My-Soul
Produsent: Roar Farstad. Melodi og komposisjon: Roar Farstad og Theresa Nicole Brocks. Låtskriving: Raymond Brocks, Theresa Nicole Brocks og Roar Farstad.

Jeg vokste opp i en familie som hadde mye fokus på musikk, og heldigvis så foreldrene mine den musikalske siden av meg, allerede fra jeg var liten.

Ennå kan jeg huske stundene på jenterommet hvor jeg satt i timevis. Jeg og pianoet. Sakte men sikkert lærte jeg meg å spille piano helt på egenhånd. Det ble skapt melodier, selvskrevne låter, og forskjellige pianostykker.

Etter hvert begynte jeg på musikkskole, for å lære enda mer. Min første huskonsert som de kalte det. På Sandane i Sogn og Fjordane. De fleste foreldre var tilstede. Den eneste som framførte egen-komponert låt, var meg. Følelsen av å lage noe selv, for så å la noen få høre det.. Den følelsen gav meg lykke. Mening.

Og nå, så mange år etter står jeg her. Debutalbumet ble en realitet, og jeg er veldig takknemlig. Mange av låtene ble skapt ved pianoet. Meg og pianoet.

Håper du vil ta deg tid til å lytte til nyskapende R&B!