Fra 'Tyttebærfestivalen 2015' Foto: Kai Rune Kvitstein
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

En musikalartists hverdag

Det er ganske sykt at for en uke siden stod jeg på scenen på West End med GSA Showcase og sang sangen ’Gorgeous’ fra Apple Tree.

Showcase på Lyric Theatre, London. Foto: Privat

Siden da har jeg levert min masteroppgave og opptrådd flere steder. Blant annet på verdens koseligste festival: ‘Tyttebærfestivalen’ i regi av Røyland Gård.

Jeg skrev i dagboken min denne uka: ”I dag føles virkelig som uttrykket: ”I dag er første dagen i resten av mitt liv””. Det er en ganske rar følelse når man er ferdig på skolen, men jeg gleder meg utrolig over å ha tatt en utdannelse jeg har drømt om hele livet og gleder meg til spennende ting i fremtida.

Jeg har en utrolig stor kjærlighet for gamle musikalsanger av Gershwin, Porter og Rodgers&Hammerstein II. Og jeg elsker musikken til Etta James, Ella Fitzgerald og Billie Holiday. Denne uka har jeg begynt å jobbe med et nytt spennende prosjekt med nettopp musikk fra denne perioden. Jeg skal ha en musikalkonsert ’Hos Naboen’ i Kristiansand, 29.oktober, så ta turen innom hvis du liker samme musikk som meg. Utover høsten lover jeg mye gøy- so stay tuned! Twitter: @BariasTrine, Instagram: trinebarias

English version:

A musical theatre performer’s everyday life.

It’s amazing to think that a week ago I was on a West End stage with the GSA Showcase performing ”Gorgeous” from Apple Tree.

Since then I’ve handed in my dissertation and performed several places. I noted in my journal this past week: ”Today feels like the first day of the rest of my life.” It’s so weird that I am done with school. But I am so proud and happy that I got to do the education that I’ve always dreamed of, and I am very excited about the future.

I love old musical theatre songs by Gershwin, Porter and Rodgers&Hammerstein II. I also adore Etta James, Ella Fitzgerald and Billie Holiday. This past week I’ve started working on a new, exciting project with music from this era. I am doing a new Musical-concert at ’Hos Naboen’ on the 29th of October, so stop by if you have the same taste in music as me. (Would love to see my British friends there;)) There a lot of fun coming your way- so stay tuned.

xxx