Fra konserten vår i Trondheim for noen uker siden. Foto: foto.samfundet.no
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Fet høst i vente

Det er trist at vår gitarist Morten slutter, men det vil garantert skje mye gøy i Cheap Karma fremover.

Nå er det offisielt…

Foto: foto.samfundet.no
Nicolai Gill Johannessen (t.v.) og Morten Hsiung på konserten i Samfundet. Foto: foto.samfundet.no

Gitaristen vår Morten Hsiung skal slutte i bandet. Han fant ut at det var andre ting han heller ville fokusere på. Vi støtter ham fullt og helt på dette, men det er så klart også veldig trist! Vi har brukt så mye tid sammen, reist rundt i landet og hatt turer til utlandet, alle øvelsene og innspillingene… At en så viktig del av bandet ikke lenger skal være der, blir veldig rart.

Vi spurte Morten hva hans beste og verste minne fra bandet er og hva planene hans er videre:

– Å velge ut det beste minnet fra bandet er veldig vanskelig! Hvis jeg skulle ha valgt ut et av dem hadde det nok blitt Fjellparkfestivalen 2014. Fantastisk koselig plass, dødsbra mennesker, dritbra stemning fra vi kom til vi dro og middels-mye øl. Et minne som har lagt igjen mye “bra” intern humor med bandet! Slike turer kommer jeg absolutt til å savne.

Det verste minnet må nok dessverre være turen til Oslo. Det meste som kunne gått galt gikk galt, for å si det sånn. Helga i Oslo besto av flere timer kjøring i hjertet av Oslo sentrum hver dag, hvor vi måtte hente ditt og datt, frakte det her og der og levere det en annen plass igjen. I tillegg til dette fikk vi løpt opp og ned Karl Johan i pøsende regn noen gode ganger, P-bøter til 1500 kr, krasjet en bil, og fikk Securitas i nakken for å ha utløst en alarm. Bortsett fra det var det jo en ok tur!

Foto: foto.samfundet.no
Foto: foto.samfundet.no

For dette semesteret tar jeg et friår fra skolen hvor det i størst grad vil bli fokusert på egenøving samtidig som jeg jobber på siden. Jobber vel egentlig ikke på “siden”, men på Fiskeeksperten. Neste år blir det mest sannsynlig videre på studier i rytmisk utøvende. Hvilken skole, er jeg ikke sikker på ennå, det får fremtida vise!

Selv om jeg har valgt å gi meg hos Cheap Karma, kommer jeg uten tvil til å savne det! Er takknemlig for den reisen jeg har hatt med dem, og ønsker de masse lykke til videre! Gleder meg masse til å følge med videre på det skjer fremover hos Cheap Karma!

For ikke lenge siden koste vi oss sammen på tre veldig gøye spillejobber på Samfundet i Trondheim og på Rekordfestivalen på Hovden. Her er en liten video fra turen:

Foto: foto.samfundet.no
Foto: foto.samfundet.no

Vi hadde heldigvis en siste gig sammen med Morten lørdag 29. august. Da spilte vi på Trashpop på Aladdin sammen med kristiansandsbandet KELVIN. Det ble en utrolig kul og minneverdig konsert med mye energi og smått trist stemning. Vi kommer nok tilbake med noen giger i løpet av neste år, men nå er fokuset på å produsere to utgivelser og planlegge konserter og annet snacks for neste år!

Det er veldig mye som skjer med Cheap Karma nå fremover. I høst introduserer vi dere for den nye gitaristen. De er flere ting vi ikke helt kan si til dere ennå, men vi kan love at det blir fett!

Snakkes!

PS! Sjekk gjerne ut vårt første blogginnlegg i Lokalkulturen her.