Kofferten er pakket og klar for London og showcase! Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Showcase!

I dag skal jeg tilbake til England for å spille min avsluttende forestilling, nemlig showcase på Lyric Theatre den 10.september.

imageTenk, når jeg er tilbake igjen i Norge, har jeg mastergrad og går over til en helt ny tilværelse som freelancer. Utover året har jeg mange ting jeg gleder meg til å være en del av.

13. september skal jeg og Martin Vangsnes underholde på Tyttebærfestivalen i Engesland sammen med musikerne Marit Birkedal Aas og Maria Tøndel Edvardsen. Denne festivalen arrangeres av Røyland Gård.

29.oktober skal jeg ha en ny musikalkonsert, og dette blir Hos Naboen hos verdens beste verter, Leffa og Espen Bager.

Men nå venter showcase i London og jeg er veldig spent!

Hu hei, hvor fort denne sommeren har gått. Men du så heldig jeg er som har møtt så mange flotte folk, og får holde på med det jeg elsker!

Hilsen Trine

Instagram: trinebariaas og Twitter: Barias_Trine