Liveopptreden er det beste vi vet! Fra årets Måkeskrik-festival. Fra venstre: Nicolai Gill Johannessen, Tibor Teskeredzic, Martin Lie Bø, Erlend Tredal, Morten Hsiung. Foto: Camilla Eide.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Cheap Karma – en hyper kompisgjeng

Se det folkens! Blogg! Vi skal fra nå av legge ut blogginnlegg her i Lokalkulturen.

Vi gleder oss til å prøve dette ut og vi har mye gøye historier og bilder, samt oppdateringer på hva som skjer som blir gøy å dele med dere! Vi har jo aldri gjort noe slik, så tror vi tar dette første innlegget litt som en slags introduksjon av oss og hva vi driver med.

cheap 2
Fra venstre: Nicolai Gill Johannessen, Tibor Teskeredzic, Martin Lie Bø, Erlend Tredal og Morten Hsiung. Foto: Martin Litwicki.

Skal vi se.. Vi er en gjeng med hypre kompiser fra Kristiansand som kaller seg for Cheap Karma. Alle fem har gått på musikklinjen på Vågsbygd vgs. og det var vel der vi møttes også. Vi skal som sagt nå fremover skrive noen blogginnlegg her som omhandler hverdagen vår som et band, når vi er ute og reiser og spiller konserter rundt i landet og når vi er her hjemme og jobber med alt det andre som må til for å få denne kjerra til å rulle.

Bandet består av Martin Lie Bø på vokal, Nicolai Gill Johannessen og Morten Hsiung på gitarer, Erlend Tredal på bass og Tibor Teskeredzic på trommer. Vi spiller en sjanger som kalles for ”funk-rock”, som egentlig bare går ut på at vi tar det vi liker best fra rock og det vi liker best fra funk og smelter det sammen i et hardtslående, groovy produkt. Det er ingenting vi elsker mer enn å rive taket av en scene og slå oss løs sammen med en gira crowd og vi prøver også å formidle denne energien i musikken vår. Hvis du ikke har hørt låtene våre, kan du sjekke dem ut her!

cheap 4
Måkeskrik i år. Fra venstre: Nicolai Gill Johannessen, Martin Lie Bø, Tibor Teskeredzic og Erlend Tredal. Foto: Camilla Eide.

Siden det nåværende bandet startet i januar 2014 har vi fått muligheten til å spille masse konserter på små og store scener rundt om i Sør-Norge og Danmark og spilt inn en singel og en EP. Vi elsker å spille og underholde! Det er ingenting vi ønsker mer enn å kunne gjøre dette på fulltid og spre musikken vår til hele verden. Derfor jobber vi hele tiden med å skaffe oss spillejobber, mediaoppmerksomhet og produsere nye låter. Her er en liten video av da vi var i Sanden studio for å spille inn EP’en ”Superfunk”:

Nå i sommer har vi masse gøye gigs og ting som skjer! Her har dere muligheten til å følge oss rundt i Norge og på øvinger og se bilder og videoer som ikke blir tilgjengelig noen andre steder. Ellers kan dere like oss på Facebook og sjekke ut den kule nye nettsiden vår for å få med deg konserter og utgivelser.

Dette første innlegget ble litt kort, men håper at dere fikk en liten ide av hvem vi er. La oss avslutte med en liten video fra en øving tidligere i sommer!