Her er jeg sammen med John Beland (t.v.). Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Fruktbart amerikansk/norsk country/rock-samarbeid

Et sju  år langt og fruktbart samarbeid med den legendariske countryrockeren John Beland (har samarbeidet med bla. Ricky Nelson, Bellamy Brothers,Linda Rondstadt, Garth Brooks, Kris Kristofferson, Dolly Parton) har medført nok en albumutgivelse. I disse dager blir albumet PG Stølen ” I don’t wanna break your heart ” lansert. Albumet inneholder et variert spekter i en […]

Et sju  år langt og fruktbart samarbeid med den legendariske countryrockeren John Beland (har samarbeidet med bla. Ricky Nelson, Bellamy Brothers,Linda Rondstadt, Garth Brooks, Kris Kristofferson, Dolly Parton) har medført nok en albumutgivelse. I disse dager blir albumet PG Stølen ” I don’t wanna break your heart ” lansert.

Albumet inneholder et variert spekter i en singer/songwriter, country/rock, ballade-sjanger. Hele 16 låter, som er skrevet av PG Stølen, bortsett fra en coverlåt. Plata har blitt spilt inn både i Texas og Kristiansand. John B. har vært produsent.
Det er en glede å få presentere den første offisielle musikkvideo fra mitt nye album, “Just what I want to feel”.


Videoen er produsert/filmet/redigert av Artpilot: Odd Magne Myre og Gunstein Myre. Skuespillerinne: Ellen Marie Myre. Musikkvideoen nærmer seg med stormskritt 5500 visninger via Facebook på fem døgn. Den er akkurat nå lastet opp på Youtube , og blir lansert her på Lokalkulturens side. Del gjerne om du liker det du ser og hører !