Her er vi i studio. Julian Bøe til venstre og Ludvik Ilebekk til høyre.
Brukerskapt innhold
Lokalkulturen er en side for brukerskapt innhold, der kulturpersonligheter fra Sørlandet skriver. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendinger i kultursfæren. I tillegg ønsker vi stoff fra kulturarrangementer i Agder-fylkene. Formålet er å speile bredden og mangfoldet i kulturlivet her i sør. Vil du bidra, kan du sende en mail til Rune Stensland.

Sjekk vår kule scootevideo!

Det startet med at Julian (12) spilte på gitaren og lagde en melodi. Så nynnet han den til Ludvik (10) på bussen, og Ludvik likte det.

Så tenkte vi at vi kunne komme på tekst til melodien. Etter litt jobb ble det en fin sang, som ble hetende “Vi scooter”. Julian spilte den for Stein Austrud, og han likte det. Han sa at vi kunne komme opp og spille det inn i studioet hans. Det ville vi selvfølgelig!

Julian (t.v.) og Ludvik sammen i skolegården på Ime skole. Foto: Privat.
Julian (t.v.) og Ludvik sammen i skolegården på Ime skole. Foto: Privat.

Da vi skjønte dette ble en proff låt, ville vi lage video til sangen. Vi var 32 barn på filminnspillingen. Etter den var ferdig har vi opptrådt på UKM, Ime Grand Prix, Buen på en konferanse, og på 17.mai. I tillegg til en releasefest på Skjernøy. Hittil har videoen vært sett over 5000 ganger, og vi har en drøm om å nå over 10.000 sidevisninger.